Serverings- och uppvärmningsinstruktioner
Köpenhamn-Istanbul-Seoul
Dansk Räksallad med hårdkokt ägg, citronmarinerad potatis och gräddfil med dill.
Du kan avnjuta rätten kall – skeda bara gräddfilsdressingen över salladen innan servering.
Turkisk Vegetarisk frossa: Falafel, Imam Bayildi, Blomkålstaboulleh, baba ganoush och labneh smaksatt med koriander.
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i.
Du kan också värma falafeln och den fyllda auberginen (Imam Bayildi) i en stekpanna eller i ugnen på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker. Servera resten av rätten kall.
Koreansk Biff Bulgogi med grillade grönsaker och senapsfrö-aioli.
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i.
Du kan också värma rätten på spisen i separata grytor/pannor på medelhög värme. Om du väljer att värma rätten i ugnen, placera den då i en grund ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera senapsfrö-aiolin kall.