Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Köpenhamn-Istanbul-Seoul

Dansk Räksallad med hårdkokt ägg, citronmarinerad potatis och gräddfil med dill.

Du kan avnjuta rätten kall – skeda bara gräddfilsdressingen över salladen innan servering.

Turkisk Vegetarisk frossa: Falafel, Imam Bayildi, Blomkålstaboulleh, baba ganoush och labneh smaksatt med koriander.

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i.

Du kan också värma falafeln och den fyllda auberginen (Imam Bayildi) i en stekpanna eller i ugnen på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker. Servera resten av rätten kall.

Koreansk Biff Bulgogi med grillade grönsaker och senapsfrö-aioli.

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i.

Du kan också värma rätten på spisen i separata grytor/pannor på medelhög värme. Om du väljer att värma rätten i ugnen, placera den då i en grund ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Servera senapsfrö-aiolin kall.