Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Valencia-Milano-Creta 22/4/2020

Paella

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i.

Du kan också värma rätten i en stekpanna eller i ugnen på medelhög värme. Om du väljer att värma rätten i ugnen, placera den då i en grund ugnsform och tillsätt en skvätt vatten för att säkerställa att maten inte blir torr vid uppvärmning. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Servera aiolin och tomat & löksalladen kalla.

Osso Bucco

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i.

Du kan också värma polentan i en separat gryta eller i ugnen på medelhög värme.Om du väljer att värma rätten i ugnen, placera den då i en grund ugnsform och tillsätt en skvätt vatten för att säkerställa att maten inte blir torr vid uppvärmning. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Moussaka

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i ugnen på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Servera gurk- och myntasalladen kall.’

Hoppas du tycker om Smakresa. Här får du en rabattkod: HT673 att använda till din nästa beställning. Den ger 10 % rabatt på Smakresa. Du kan även dela den till dina vänner. Koden är giltig till 27/4.