Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Ankara-Oslo-Delhi

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Ankara: Iskender kebab – Nöt-Kebab i tomatsås. Serveras med pitabrödskuber rödkålsyoghurt, picklad lök och fetaost.

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan även värma rätten i ugnen (160°C), i en ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera rödkålsyoghurt, picklad lök och fetaost kall.

Oslo: Långsamt bräserad fläskkarré i svartvinbärssås. Serveras med rostad palsternacka och potatis.

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme eller i ugnen (160°C) i en ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Delhi: Kryddstark sötpotatis-garam masala soppa och grönsaks samosas.

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma soppan i kastrull på medelhög värme och samosas i ugnen (160°C) i en ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *