Serverings- och uppvärmningsinstruktioner
Ankara: Iskender kebab – Nöt-Kebab i tomatsås. Serveras med pitabrödskuber rödkålsyoghurt, picklad lök och fetaost.
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan även värma rätten i ugnen (160°C), i en ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera rödkålsyoghurt, picklad lök och fetaost kall.
Oslo: Långsamt bräserad fläskkarré i svartvinbärssås. Serveras med rostad palsternacka och potatis.
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme eller i ugnen (160°C) i en ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Delhi: Kryddstark sötpotatis-garam masala soppa och grönsaks samosas.
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma soppan i kastrull på medelhög värme och samosas i ugnen (160°C) i en ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.