Serverings- och uppvärmningsinstruktioner BILBAO-MONACO-PARIS

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Bilbao: Varmrökt lax, aioli, romescosås och pimento kryddad färskpotatis. (N, Ä, F, SE)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i.Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer laxen i en stekpanna och potatisen i en annan. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera aioli och romescosåsen kall.

Monaco: Sparrissallad med hårdkokt ägg, parmesan och tryffelmajonnäs. (Ä, MP, SE, V)

Njut av måltiden kall. Lägg upp tryffelmajonnäsen ovanpå salladen.

Paris: Coq un vin och persiljeris. (S, SS, FL)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i.Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer köttet i en stekpanna och riset i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *