Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Casablanca-Sumatra-Neapel

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Casablanca-Sumatra-Neapel

Casablanca: Kyckling Tagine och aprikos-örtcouscous. (N, G, S)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer kycklingen i en stekpanna och couscousen i en separat kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Sumatra: Rendang gryta med kokos-koriander ris och kål- och morotssallad. (SF, SB, S)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer köttgrytan i en stekpanna och riset i en separat kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera kål- och morotssalladen kall.

Neapel: Gnocchi alla Sorrentina – Gnocchi smaksatt med färsk tomat, basilika och mozzarella. (Ä, MP, G, S, SS, V)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i en stekpanna på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *