Serverings- och uppvärmningsinstruktioner KAIRO-PATTAYA-SHIRAZ

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Kairo: Dukkah-rostad lax, sumak potatis, vitkål och ingefärsdressing. (N, F, SF)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i stekpanna på medelhög värme eller värma laxen i ugnen i en passande ugnsform . Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera ingefärsdressing kall.

Pattaya: Fläskkött och auberginecurry med korianderris.


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer curryn i en stekpanna och riset i en separat kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Shiraz: Kofte Sabzi- grönsak dumplings i aromatisk tomatsås, serveras med tahini-yoghurtsås och saffransris med dill och ärtor. (N, MP, SF, S, V)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer kofte sabzi i en stekpanna och saffransriset i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera tahini-yoghurtsåsen kall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *