Serverings- och uppvärmningsinstruktioner KAPSTADEN-BOMBAY-BANGKOK

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Kapstaden: Grillad kyckling i piri piri-sås, coleslaw och klyftpotatis. (Ä, SE, SS)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera coleslaw kall.

Bombay: Rostad aubergine i Navratan-Korma sås, tomat och örtquinoa (N, Ve)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer aubergine i en stekpanna och tomat och örtquinoa i en kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Bangkok: Thailändska fiskkakor med jasminris, fräsch gurksallad och dippsås. (Ä, F, SK, SF, SB)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer fiskkakor en stekpanna och riset i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *