Serverings- och uppvärmningsinstruktioner KÖPENHAMN-ISTANBUL-ALGER

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner KÖPENHAMN-ISTANBUL-ALGER

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner
Köpenhamn: Dansk Räksallad med hårdkokt ägg, citronmarinerad potatis och gräddfil med dill. (Ä, MP, SD, G)


För bäst resultat, avnjut rätten kall. Häll såsen över salladen, precis innan servering. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Istanbul: Turkisk Vegetarisk frossa: Falafel, Imam Bayildi, Blomkålstaboulleh, baba ganoush och labneh smaksatt med koriander. (MP, SF, V)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma falafeln och den fyllda auberginen (Imam Bayildi) i en stekpanna eller i ugnen på medelhög värme. Servera resten av måltiden kall.Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Alger: Lammkefta smaksatt med harissa, zucchini och örtkryddad bulgur med koriander och myntayoghurt. (MP, S, G)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer lammkeftai en stekpanna och bulgur i en separat kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera yoghurtsåsen kall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *