Serverings- och uppvärmningsinstruktioner KÖPENHAMN-LONDON-ROM

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Köpenhamn (Ä, MP, SD, G) Dansk Räksallad med hårdkokt ägg, citronmarinerad färskpotatis och gräddfil med dill.
För bäst resultat, avnjut rätten kall. Häll såsen över salladen, precis innan servering. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

London (F) Anka i tamarind curry, grillad aubergine, örtris och kokosnöt-gurkmeja och basilikasås.
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i stekpanna eller i ugnen på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera kokosnöt-gurkmeja och basilikasåsen kall.

Rom (G, MP, SS) 2 x Fylld tortellini med ricotta och spenat, med halvtorkade tomater, sparris, och toppad med ruccola och parmesan.
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i en stekpanna på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *