Serverings- och uppvärmningsinstruktioner KYOTO-NÅDENDAL-MÜNCHEN

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Kyoto: Misoglaserad aubergine, varm quinoa- och linssallad med ponzudressing (SF, SB, Ve)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer aubergine i en stekpanna och quinoa- & linssalladen i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera ponzudressingen kall.

Nådendal: Traditionell finsk Laxsoppa serverad med skärgårdsbröd (L, S ,G, skärgårdsbrödet innehåller gluten, men förpackas separat.) (MP, F, G)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i en kastrull på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker. Du kan rosta brödet precis innan servering om så önskas.

München: Bratwurst korvar i en öl- och löksås, serverad med rostad potatis (MP, FL)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor eller i ugnen på medelhög värme. Om du väljer att värma rätten i ugnen, placera den då i en grund ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *