Serverings- och uppvärmningsinstruktioner
Lappland: Viltskav, potatismos, saltgurka och rårörda lingon. (MP)
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera saltgurka och rårörda lingon kalla vid sidan om.
San-Jose: Kryddig kycklingsallad med mango, majs, quinoa och mangomajonnäs. (Ä, SE)
Denna rätt kan serveras kall eller så kan du värma kycklingen snabbt i en stekpanna eller i mikrovågsugn. Servera mangomajonnäsen vid sidan om.
Manila: Adobong pata – Vitlök-soja fläskfile, basmatiris och sesampicklad gurka. (SF, SB, FL)
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera sesampicklade gurkan kall vid sidan om.