Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Lappland- Tel Aviv- Goa

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Lappland: Viltskav, potatismos, saltgurka och rårörda lingon. (MP)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera saltgurka och rårörda lingon kalla.

Tel Aviv: Zataar kryddad kyckling, nötig pärlcouscoussallad och citrusyoghurt. (N, MP, SF,G)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor eller i ugnen i en passande ugnsform, på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera citrusyoghurten kall.

Goa: Kryddstark sötpotatis-garam masala soppa och grönsaks samosas. (M, Ve)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma soppan i kastrull på medelhög värme och samosas i ugnen på medelhög värme i en passande ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *