Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Mexico-Valencia-Bordeaux

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Mexico-Valencia-Bordeaux

Mexico: Smakrik nötchili smaksatt med jordnötssmör, serveras med Salsa Roja och ris med lime. (J, SS)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer köttet i en stekpanna och riset i en separat kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker

Valencia: Paella Valenciana – Spansk Skaldjurspaella serverad med aioli och tomat & löksallad. (B, SD, F, SS)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i en stekpanna på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera aioli och tomat & löksalladen kall.

Bordeaux: Läcker fransk gårdssallad, krispiga vårgrönsaker, färskpotatis och getost. (MP, G, FL)


Du kan avnjuta rätten kall – skeda sås, över sallad precis innan servering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *