Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Oslo-Koh Samui-Jaipur

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Oslo-Koh Samui-Jaipur

Oslo: Ugnsrostad lax med vårprimörer, färsk potatis och dillmajonnäs. (Ä, F, SS, SE)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i ugnen på medelhög värme i en ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera dillmajonnäsen kall.

Koh Samui: Sammetslen morot och kokosmjölkssoppa smaksatt med Thai röd curry (N, SD)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i kastrull på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Jaipur: Butter chicken, ris och rostad blomkål med yoghurtsås. (MP)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer kycklingen i en stekpanna och riset i en separat kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera Blomkål och yoghurtsås kall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *