Serverings- och uppvärmningsinstruktioner SHIRAZ-KIEV-BERLIN

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner
Shiraz: Kofte Sabzi- grönsak dumplings i aromatisk tomatsås, serveras med tahini-yoghurtsås och saffransris med dill och ärtor. (N, MP, SF, S, V)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer kofte sabzi i en stekpanna och saffransriset i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera tahini-yoghurtsåsen kall.

Kiev: Borsjtj- rödbetssoppa med rökt fläsk och gräddfil. (MP, S, FL, SS)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i kastrull på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Lägg gräddfilen ovanpå den varma soppan, precis innan servering.

Berlin: Currywurst med potatisklyftor och surkål. (SE, FL, SS)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer currywursten och potatisklyftorna var för sig. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera currysås och surkålen kall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *