Serverings- och uppvärmningsinstruktioner SUMATRA-MARSEILLE-KYOTO

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Sumatra: Rendang gryta med kokos-koriander ris och kål- och morotssallad. (SF, SB, S)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer grytan i en stekpanna och riset i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera kål- och morotssalladen kall.

Marseille: Fransk fisksoppa med rouille. (Ä, B, SD, F, S, SS, SE)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i kastrull på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Lägg rouille ovanpå den varma soppan, precis innan servering.

Kyoto: Misoglaserad aubergine, varm quinoa- och linssallad med ponzudressing (SF, SB, Ve)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer aubergine i en stekpanna och quinoa- & linssalladen i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera ponzudressingen kall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *