Serverings- och uppvärmningsinstruktioner
Sumatra: Rendang gryta med kokos-koriander ris och kål- och morotssallad. (SF, SB, S)
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer grytan i en stekpanna och riset i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera kål- och morotssalladen kall.
Marseille: Fransk fisksoppa med rouille. (Ä, B, SD, F, S, SS, SE)
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i kastrull på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Lägg rouille ovanpå den varma soppan, precis innan servering.
Kyoto: Misoglaserad aubergine, varm quinoa- och linssallad med ponzudressing (SF, SB, Ve)
För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer aubergine i en stekpanna och quinoa- & linssalladen i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera ponzudressingen kall.