Serverings- och uppvärmningsinstruktioner SUNDSVALL-CASABLANCA-BANGKOK

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Sundsvall: Senapsstekt strömming med potatismos, pressgurka och gräddfil smaksatt med senap och dill.

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer strömmingen i en stekpanna och moset i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Casablanca: Kyckling Tagine och aprikos-örtcouscous.

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer kycklingtagine i en stekpanna och couscousen i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Bangkok: Massaman curry – potatis, jordnötter, sockerärtor, kikärtor, morötter och basmatiris.

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer curryn i en stekpanna och riset i en annan kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *