Serverings- och uppvärmningsinstruktioner TOKYO-BANGKOK-KRETA

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner TOKYO-BANGKOK-KRETA


Tokyo: Rostad lax med soja och sesam serveras med en varm nudelsallad och goma-dressing (Ä, F, SF, G, SB)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i ugnen på medelhög värme, i en passande ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera goma-dressingen kall.

Bangkok: Karamelliserat fläskkött, basmatiris och thai-coleslaw.


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i separata stekpannor på medelhög värme. I detta fall rekommenderar vi att du värmer köttet i en stekpanna och riset i en kastrull. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera thai-coleslaw kall.

Kreta: Vegetarisk Moussaka: Potatis, aubergine och linser ugnsbakade med en välsmakande bechamelsås. Serveras med en fräsch gurk- och myntasallad. (L, N, V)


För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i ugnen på medelhög värme, i en passande ugnsform. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ugnssäker.
Servera gurk- och myntasalladen kall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *