Gör som här Rio de Janeiro-Goa-Toscana

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner Rio de Janeiro-Goa-Toscana

Feijoada eller Brasiliansk bön- och köttgryta, fullkornsris med apelsin, blodapelsin- och koriandersallad (S, SS, FL)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i stekpanna på medelhög värme. Vi rekomenderar i detta fall att värma köttgrytan och riset på separata stekpannor och tillsätt en skvätt vatten för att säkerställa att maten inte blir torr vid uppvärmning. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ungssäker. 

Servera apelsin-, blodapelsin- och koriandersalladen kall.

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Goa: Fisk och linssallad – Garam masala-sotad Torsk, röda linser, mango, kryddigt ugnsrostad blomkål och broccoli serveras med limeyoghurt (F, MP)

Denna rätt kan serveras såväl kall som varm. Om du vill äta den varm, värm laxen i antingen stekpanna eller i mikrovågsugn på medelhög värme. Ringla över yoghurtsåsen över salladen precis innan servering.

Serverings- och uppvärmningsinstruktioner

Toscana: Gnocchi med stekta kantareller, grönkål, parmesanost, körsbärstomater, basilika, pinjenötter och ruccola-aioli (N,G,MP,V)

För bäst resultat, värm rätten i mikrovågsugn på medelhög värme direkt i lådan maten levereras i. Du kan också värma rätten i stekpanna på medelhög värme. Vänligen observera att lådan maten levereras i inte är ungssäker. 

Servera Rucola-aioli kall

En tanke om “Gör som här Rio de Janeiro-Goa-Toscana

  1. Kaarina Wallin / Kent Simon says:

    Rio de Janeiro-Goa-Toscana matka/resa:
    – Ruokalajit täydensivät hyvin toisiaan. Jokainen annos riitti jaettavaksi kahdelle henkilölle.
    – Maträtterna kompletterade väl varandra. Alla portioner räckte mer än väl till två personer.
    – Toscana, kasvisruoka, oli varsin kiinnostava, sopivasti maustettu ruoka.
    – Toscana, den vegetariska rätten, var spännande o balanserat kryddad.
    – Goan turska maistui yhtä hyvältä kylmänä kuin lämpimänäkin. Kala oli maustettu niin, että itse kalan maku nousi hienosti esiin. Turska oli vielä kuljetuksen ja lämmityksen jälkeenkin hyvin koossa.
    – Goas sotade torsk smakade lika bra kall som uppvärmd. Fisksmaken kom fram utmärkt och konsistensen på fisken var toppen.
    – Rion lihapadasta pidimme sen hyvin valittujen mausteidensa vuoksi,
    – Rios köttgryta uppskattade vi mycket. Den var balanserad kryddad.
    – Muovia tuli annospakkauksista runsaasti. Siksi toivommekin, että löytäisitte ympäristöystävällisempiä pakkauksia makumatkojenne suojaksi.
    – Det blev mycket plastförpackningar, som är negativt ur miljösynpunkt. Förpackningsmaterialet kunde utvecklas till mer naturvänligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *